Bedrijvencentrum Gent

✔ Kantoor op maat

✔ Geschikt voor kmo’s en startups

✔ 24u/7 beveiliging


 

Ben je op zoek naar een bedrijvencentrum dicht bij Gent? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Idola is een bedrijvencentrum in Lochristi, bij Gent, waar je kantoorruimtes, flexruimtes en vergaderzalen kan huren. We geven jonge bedrijven de kans om zich te vestigen bij ons aan goede voorwaarden en om dan op eigen tempo te groeien. Onze ruimtes zijn volledig afgestemd op jouw wensen en als je bedrijf groeit dan kan je van een kleinere ruimte naar een grote ruimte verhuizen.

 

Verhuur van kantoorruimtes in ons bedrijvencentrum bij Gent

Bij ons bedrijvencentrum bij Gent kan je tussen verschillende soorten kantoorruimtes kiezen. Ben je op zoek naar een vergaderruimte bij Gent? Heb je liever een vergaderruimte in Lochristi? Of wil je liever een kantoorruimte in Lochristi huren? Onze kantoorruimtes variëren in grootte tussen de 15m² en 200m². Ze zijn uiteraard allemaal voorzien van highspeedinternet, telefoonlijnen en toegankelijk via een badgesysteem. Daarnaast worden de kantoren door ons onderhouden en gekuist, is er een voltijdse receptiedienst en zijn ze volledig bemeubeld. Zo kan jij je volledig focussen op de uitbouw van je bedrijf, in een ondersteunende omgeving. Onze vergaderzalen bij Lochristi zijn volledig uitgerust om jouw vergadering zo vlot mogelijk te laten verlopen. Via onze receptiedienst kan je catering bestellen en zij zorgen voor een persoonlijk onthaal.

 

Neem contact met ons op

Klaar om een kantoorruimte bij Gent te huren en je bedrijf verder uit te bouwen? Of ben je op zoek naar een vergaderzaal bij Gent? We helpen je graag verder. Heb je nog vragen? Contacteer ons op 09 330 20 20  of vul ons contactformulier in. We beantwoorden ze met plezier. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons bedrijvencentrum nabij Gent.