Kantoorruimte huren Lochristi

✔ Kantoor op maat

✔ Geschikt voor kmo’s en startups

✔ 24u/7 beveiliging


 

Bij Idola kan je de ideale kantoorruimte huren voor jouw startend bedrijf of kmo in Lochristi. We passen onze kantoorruimtes aan, zodat ze volledig voldoen aan jouw eisen. Je ontvangt jouw cliënteel in een zakelijke en professionele omgeving. Wij zijn ook flexibel: als u je bedrijf groeit, kunnen we je een groter kantoor aanbieden of kan je meer kantoorruimte huren, bij ons in Lochristi, bij Gent.

 

Jouw kantoorruimte huren in Lochristi

Onze kantoorruimte, te huur in Lochristi, is uiteraard volledig bemeubeld. Er ligt overal highspeedinternet en individuele telefoonlijnen. In elk kantoor zijn er voldoende print- en kopieerapparaten. Verder bieden we bedrijven die een kantoorruimte bij ons huren in Lochristi graag de volgende diensten aan:

  • Voltijdse receptiedienst
  • Onderhoud en kuisen van de kantoren
  • Veiligheidsbewaking en badgesysteem
  • Cafetaria
  • Fitnessruimte
  • Voldoende parkeerplaatsen

Zo komt jouw bedrijf niets tekort en kan je focussen op groeien, terwijl wij de logistieke kant van het kantoor voor onze rekening nemen. Je kan in onze flexibele kantoorruimte ook bijvoorbeeld een extra vergaderlocatie huren. Daarnaast ben je welkom op de interne netwerkevents van ons bedrijvencentrum, vlak bij Gent. Ons volledig ingerichte en moderne kantoor, te huur in Lochristi, wacht op jouw bedrijf!

 

Leg jouw volgende kantoor, te huur in Lochristi, nu vast

Klaar om kantoorruimte bij Gent, in Lochristi, te huren? Onze kantoorruimte zorgt ervoor dat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt en is nu te huur in Lochristi. Dit is de perfecte omgeving om als bedrijf te groeien. Contacteer ons op 09 330 20 20 om een vergaderlokaal vast te leggen of een kijkje te nemen in ons gebouw. Dan lichten we al onze diensten nog meer toe. Of vraag een offerte voor jouw kantoorruimte aan, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken er naar uit om jouw bedrijf te zien groeien in een kantoor of kantoorruimte die nu te huur staat, bij ons in Lochristi.