• Lochristi X

    IDOLA BEDRIJVENCENTRUM LOCHRISTI

    Bij Idola Bedrijvencentrum in Lochristi, actief sinds 2014, kan je kantoren huren tegen de beste voorwaarden. Idola biedt jonge kmo's en startups de kans om zich te vestigen in een leuke en dynamische omgeving.  Toffe kantoren worden met een volledig dienstenpakket aangeboden waarbij je als ondernemer zich enkel dient te concentreren op de uitbouw van jouw business. En ook hierbij kan Idola een ondersteunende factor zijn. Dankzij de interne netwerkevenementen en interne kruisbestuiving krijgt je onderneming een extra boost.  Idola draagt jouw onderneming op handen.

    Het bedrijvencentrum ligt in Lochristi (dicht bij Gent) op 5 minuten van de E17 en op 10 minuten van de E40, waardoor we altijd perfect bereikbaar blijven. Er is ook nog een rechtstreekse busverbinding met het station Gent-Dampoort, met een bushalte vlak voor onze deur.

    Idola biedt 3200m² aan kantoren, stock- en datacenterruimte aan, ingedeeld in kleine en grote ruimtes afgestemd op uw wensen. Een nieuwe ruime parking aan de deur is ook nog een extra meerwaarde.