Vergaderzaal huren Lochristi

✔ Kantoor op maat

✔ Geschikt voor kmo’s en startups

✔ 24u/7 beveiliging


 

Wil je graag een vergaderzaal huren in Lochristi? Dan zit je bij Idola op je plaats. Bij ons is de huur van je vergaderzaal in Lochristi een fluitje van een cent. Wij verzorgen jouw vergaderruimte en passen deze aan naargelang jouw noden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om de logistieke kant. Als je wilt zorgen we voor een persoonlijk onthaal of voor catering tijdens jouw vergadering. Bij de huur van jouw vergaderzaal in Lochristi garanderen we een vertrouwelijke en professionele omgeving.

 

Jouw vergaderzaal huren in Lochristi

Voor jouw volgende vergadering een zaal huren in Lochristi verloopt vlot bij ons. Je kan je volledig focussen op jouw bedrijf en krijgt een kwalitatieve, moderne vergaderruimte die volledig in orde is. Naast een vergaderzaal bieden we je ook een kantoorruimte aan, die te huur is in Lochristi. We bieden je een moderne ruimte aan, aangepast aan jouw noden zodat je als bedrijf kan groeien. Als je bij ons kantoorruimte huurt, krijg je een voltijdse receptiedienst en toegang tot onze cafetaria en fitnesszaal. Bekijk zeker ook onze knappe meetingruimte.

 

De huur van een vergaderzaal bij ons in Lochristi doet jouw bedrijf groeien

Een vergaderzaal die bij ons te huur is in Lochristi is een stap dichter bij andere bedrijven. De ideale opportuniteit voor jou om te netwerken dus! Wij organiseren netwerkevenementen waar jonge bedrijven en kmo’s elkaar tegenkomen. Ons bedrijvencentrum is de vruchtbare grond waarin jij de zaadjes plant die ervoor zorgen dat jouw bedrijf floreert. Voor een vergadering een zaal huren in ons bedrijvencentrum in Lochristi is een kleine eerste stap die je kan zetten naar een mooie toekomst voor jouw bedrijf.  

 

Boek voor jouw volgende vergadering nu je zaal, te huren in Lochristi

Bij ons bedrijvencentrum zit je goed als je een perfecte vergaderlocatie in Lochristi zoekt. We hielpen al veel bedrijven verder met het uitbouwen van hun merk. Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag. Stel ze via ons contactformulier. Je kan ons ook bellen op 09 330 20 20. Of wacht niet langer en boek jouw vergaderruimte nu. We kijken er naar uit om jouw bedrijf te verwelkomen in ons modern en centraal gelegen bedrijvencentrum in Lochristi, waar al veel bedrijven mooie stappen hebben gezet.