Verhuur vergaderruimte Lochristi

✔ Kantoor op maat

✔ Geschikt voor kmo’s en startups

✔ 24u/7 beveiliging


 

Voor de verhuur van een professionele vergaderruimte die je flexibel kan inrichten in Lochristi moet je bij Idola zijn. Wij voorzien jou van een kwalitatieve vergaderruimte die technisch in orde is en waarin jij op een discrete manier een efficiënte vergadering kan leiden. Onze vergaderruimte is te huren in Lochristi. Ons bedrijvencentrum is gemakkelijk te bereiken en er is veel parkeerplaats. Als je dat wenst, zorgen wij voor de catering of een persoonlijk onthaal bij bezoekers. Onze vergaderruimte, die te huur is in Lochristi, zorgt ervoor dat jij je 100% op jouw bedrijf kan focussen.

 

De verhuur van de ideale vergaderruimte en andere kantoorruimtes in Lochristi

Een vergaderruimte huren via ons, in Lochristi, is kiezen voor een vlotte vergadering in een professionele setting. We voorzien voor al onze klanten ook netwerkevents, waardoor jij jouw bedrijf verder kan uitbouwen. Naast vergaderruimtes voorzien we meetingruimtes in Lochristi. Als je op zoek bent naar een vergaderlocatie nabij Gent zit je goed bij ons bedrijvencentrum. Een vergaderruimte of vergaderzaal huren in Lochristi was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Naast een vergaderruimte kan je ook een kantoorruimte huren in Lochristi

Ben je eerder op zoek naar een permanentere oplossing in de vorm van een kantoorruimte? Ook dat bieden we je graag aan. De kantoorruimte stemmen we af op jouw wensen. Er is 24u/7 beveiliging en een badgesysteem. Met een receptiedienst, cafetaria en fitnesszaal komen jij en je werknemers niets tekort. De verhuur van een vergaderruimte of kantoorruimte in Lochristi via ons is de ideale manier om jouw bedrijf te doen groeien!

 

Contacteer ons nu om jouw vergadering vast te leggen

Ben je klaar om de volgende stap te zetten met je bedrijf? Huur een vergaderruimte of zelfs een volledige kantoorruimte bij ons. Wij zorgen dat jouw bedrijf kan groeien met onze professionele aanpak. We nemen alle logistieke zaken voor onze rekening, zodat jij je volledig op je bedrijf kan focussen. Contacteer ons op 09 330 20 20 voor meer info en om jouw vergaderruimte vast te leggen. Bij Idola zijn wij specialist in de verhuur van een vergaderruimte in Lochristi.