Kantoor te huur Gent

✔ Kantoor op maat

✔ Geschikt voor kmo’s en startups

✔ 24u/7 beveiliging


 

Ben je op zoek naar een kantoor of kantoorruimte dat te huur staat, in de buurt van Gent? Bij Idola in Lochristi verhuren we kantoorruimtes en vergaderzalen aan startende bedrijven en kmo’s. We bieden ruimtes van 15m² tot 200m² aan. Zo kan jij de ruimte die past bij jouw noden huren. Moesten je noden veranderen, kan je bijvoorbeeld naar een grotere kantoorruimte verhuizen bij ons, of een extra ruimte bij huren. We stellen ons graag flexibel op, zodat jij in een moderne omgeving en een snel veranderende wereld het beste uit je bedrijf kan halen.

 

Kantoor en vergaderruimte te huur in Gent

Naast een kantoor of kantoorruimte, kan je vergaderruimtes en virtuele kantoorruimtes huren, bij ons in Lochristi, dicht bij Gent. Ons bedrijvencentrum verzorgt alle logistieke noden van de kantoorruimte of flexibele werkplek die je kan huren nabij Gent. Zo kan jij je volledig focussen op je bedrijf. Wij voorzien een meertalige receptie, telefoondienst, cafetaria en beveiliging van het gebouw. Als je enkel op zoek bent naar een maatschappelijke zetel, virtueel kantoor of postbus hebben we voor jou ook een oplossing, te huur bij Gent. Dan verwerken we al jouw post en telefoonverkeer. De kantoorruimte die je bij ons kan huren in de buurt van Gent zijn uiteraard volledig bemeubeld en voorzien van highspeedinternet, telefoonlijnen en print -en kopieerapparaten. Daarnaast ben je vrij om de gemeenschappelijke fitnessruimte te gebruiken. Met onze flexibele kantoorruimtes bij Gent zet je de volgende stap met jouw bedrijf.

 

Vraag een offerte aan of contacteer ons

Ben je op zoek naar een kantoor of kantoorruimte, te huur in de buurt van Gent? Huur dan onze flexibele werkplek bij Gent. We passen elke werkplek aan jouw noden en wensen aan. Als je nog vragen hebt, mag je ze altijd stellen via het contactformulier. Of je kan ons bellen op 09 330 20 20. We kijken er naar uit om van jou te horen en samen stappen te zetten voor de toekomst van jouw bedrijf.