Webshop 'Die Stijl' vestigt zich bij Idola in stijl

 Vanaf 1 december verwelkomen we graag nog een nieuwe klant met een eigen kantoor, nl. Prospect GCV.

Prospect CGV werd opgericht in december 2015 door twee jonge ondernemers, waarbij ze zich vanaf heden focussen op hun online project: DIE STIJL. 
DIE STIJL startte als een webshop in de retail sector, gericht op urban streetwear. Gelijktijdig met de opstart van dit dropshippingbedrijf, bracht DIE STIJL ook een eigen kledinglijn uit. Aanvankelijk werd de collectie gedistribueerd in België en Nederland en wegens groeiend succes breidden zij zich uit tot een bereik van 42 landen. De cijfers op sociale media weerspiegelen hun groeiend succes. 
Ze zijn na een jaar gegroeid naar een bereik van 24 000 volgers op facebook en 22 000 op instagram. 
Om in te spelen op de stijgende vraag, zal DIE STIJL zich verder uitbreiden om zo een grotere autonomie te bereiken en een blijvende klanttevredenheid te garanderen. Voor de realisatie van deze doelstellingen wenst DIE STIJL, naast de dropshipping, de opslag van de goederen en logistiek deels zelf in handen te hebben en gaan ze nieuwe samenwerkingen aan met zowel gekende als onbekende Brands. 
Vanaf 1 december kan je hun dan ook terugvinden in het IDOLA business centrum te Lochristi waar ze uiteraard de beste service aangeboden krijgen en ze zo een perfecte ondersteuning vinden om verder te kunnen groeien.

Meer info: www.diestijl.com en www.facebook.com/DIESTIJL/