Gflux wil ook door Idola op handen gedragen worden

Idola sluit deze avond ook een nieuwe overeenkomst af met G-flux; dat ook een nieuw kantoor zal huren op de 2de verdieping.

G-flux is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele applicaties voor smartphone en tablet. Hun sterktes zijn Android en iOS development. Zij ontwikkelen applicaties op maat van de klant en verzorgen ook de gerelateerde webservices en geavanceerde weboplossingen.  

Op http://g-flux.com vind je alvast hun team terug en enkele referenties. Recentelijk hebben ze o.a. een mobiele applicatie gebouwd voor Taxistop. Momenteel werken ze aan een wedstrijdapp voor Batibouw. Dus de projecten en klanten zijn erg divers.

Gflux werkt heel nauw samen met de klant d.w.z. zij streven een vlotte communicatie na met de klant en doen steeds een gedegen opvolging inzake algemene voortgang van het project en de budgetbewaking. Eveneens hebben zij intussen een ervaring kunnen opbouwen in de ontwikkeling van eerder geavanceerde mobiele applicaties & webapplicaties met een hoge graad van complexiteit.