Pizza's à volonté

Wij bakken vandaag 12 soorten pizza’s, zowel met vlees, vis als vegetarisch. Deel uitmakend van dit assortiment zijn o.a. de hawaii, de salami, de margarita en andere. Daarnaast voorzien wij enkele zeer exquisiete pizza’s: met rivierkreeftjes, met pesto, rucola en Parmaham, met exclusieve Italiaanse kazen en andere. 

Al deze pizza’s worden uitsluitend bereid met verse ingrediënten. Het deeg wordt op de dag zelf  gemaakt en gekneed. Ook de kruiden en oliën op de buffettafel zijn gegarandeerd vers en van topkwaliteit. De houtovens komen rechtstreeks uit Italië en deze ovens garanderen pizza’s met een krokante, dunne bodem en een zeer authentieke smaak.

 

De pizza’s worden in punten gesneden en aan de buffettafel op kartonnen bordjes gelegd. De genodigden nemen hier de pizzastukjes weg. Telkens jullie daarin zin hebben, kies je een nieuw pizzastukje uit, van welke soort dan ook. Zo proef je, indien gewenst, alle pizza’s die wij aanbieden. Op de, door ons voorziene buffettafel vinden jullie de verse kruiden en oliën om, indien gewenst, op de pizza’s aan te brengen.

 

Goed plan toch?  Pizza Attorno - speciaal voor alle Idola-bewoners.

 

Smakelijk.

Wanneer: 
12:00u tot 14:00u 22 juni 2023
Waar: 
Lochristi
Antwerpse Steenweg 19
9080 Lochristi