Open Coffee Gent On Tour

Beste ondernemer,

Na een lange periode van lockdown en enkel maar digitale events, kunnen we niet wachten om weer van start te gaan met onze Open Coffee.We verwelkomen je graag op woensdag 16 februari bij Idola Bedrijvencentrum voor een uniek netwerkmoment. Wil jij erbij zijn? Zet je dan zeker op de lijst! Inschrijven is immers verplicht. 

Wat kan je verwachten? 

Straffe koffie: dat is wat je krijgt als je samen met andere ondernemers een portie ideeën uitwisselt. Je laadt de batterijen op, leert gelijkgezinde ondernemers kennen en babbelt met potentiële klanten en leveranciers uit jouw buurt. Op deze netwerkmomenten smaakt de koffie nooit verkeerd! 

We verwelkomen je graag bij Idola Bedrijvencentrum:

Het bedrijvencentrum met goede bereikbaarheid en ruime nieuwe parking staat bekend om haar gastvrijheid, het enthousiasme en de verbetenheid van ondernemers om hun doelen te bereiken. Idola biedt ondernemers daarom ook de perfecte ondersteuning door een volledig uitgerust kantoor aan te bieden met daarbij een volledig dienstpakket. Ondernemers kunnen zich hierdoor zorgeloos concentreren op hun professionele activiteiten waarbij de interne netwerkevents binnen Idola nog voor extra kruisbestuiving kan zorgen. 

Gratis inschrijven via: https://www.acerta.be/nl/open-coffee?utm_source=WatsonMailing&utm_medium...(1)&utm_content=&spMailingID=15640469&spUserID=MjcyODk3NTE5MDAwS0&spJobID=1851335411&spReportId=MTg1MTMzNTQxMQS2

 

Wanneer: 
08:15u 21 september 2022
Waar: 
Lochristi
Antwerpse Steenweg 19
9080 Lochristi