Vergaderlocatie huren Lochristi

✔ Kantoor op maat

✔ Geschikt voor kmo’s en startups

✔ 24u/7 beveiliging


 

Zoek je als bedrijf een vergaderlocatie die je kan huren in Lochristi? Wil je een meeting organiseren, of een opleiding geven, maar heb je geen geschikte ruimte hiervoor? Bij Idola, in Lochristi, hebben we vast een geschikte oplossing voor jou en jouw bedrijf. Onze vergaderzalen beschikken over alle moderne technologie. Wij verzorgen de logistieke zaken, zodat jij je volledig kan focussen op jouw meeting. Met veel parkeerplek en de mogelijkheid om catering bestellen is dit dé ideale vergaderlocatie, bij ons te huren in Lochristi.

 

Bij ons kan je een vergaderlocatie of kantoorruimte huren in Lochristi

Wij bieden je meetingruimtes nabij Gent aan tot 25 personen. Als je dat wilt, verwelkomen we je gasten, cliënteel of werknemers persoonlijk. Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor jouw bedrijf? Bij ons bedrijvencentrum kan je naast een vergaderlocatie ook flexibele kantoorruimtes huren in Lochristi. Wij stemmen onze kantoorruimtes af op jouw wensen. Als je als bedrijf groeit, kan je binnen ons bedrijvencentrum verhuizen naar een groter, flexibel kantoor nabij Gent.

 

Contacteer ons of boek jouw vergaderlocatie vandaag nog

Of je nu een tijdelijke vergaderlocatie zoekt of eerder een kantoor nabij Gent, bij Idola in Lochristi zit je helemaal goed. Wij hebben een bedrijvencentrum voorzien van een onthaaldienst, 24u/7 beveiliging, een cafetaria en een fitnesscentrum. Wij helpen bedrijven te groeien. Boek jouw vergaderlocatie nu, of bel ons op 09 330 20 20 als je nog met vragen zit. We kijken er naar uit om van jou te horen.