Flex kantoorruimte Gent

✔ Kantoor op maat

✔ Geschikt voor kmo’s en startups

✔ 24u/7 beveiliging


 

Wij bieden een flex kantoorruimte of flexkantoor aan dat je kan huren, in de buurt van Gent. Onze flexibele kantoorruimtes worden volledig ingericht naargelang jouw wensen. Wij verzorgen alle logistieke aspecten van het kantoor, zodat jij je voor 100% kan focussen op de groei van je bedrijf. Als je groeit, kunnen onze flexkantoren nabij Gent uiteraard meegroeien: we hebben kantoren tussen 15m² en 200m².  

 

Onze flexkantoren of flex kantoorruimte nabij Gent

Met onze flex kantoorruimte of flex werkplek nabij Gent bieden we jou een kant-en-klare kantoorruimte aan, waar je cliënteel en werknemers in een professionele en vertrouwelijke omgeving kan ontvangen. Verder bieden we je bij Idola de volgende diensten aan in ons flexkantoor dat je kan huren in Lochristi, nabij Gent:

  • Meertalige receptiedienst
  • Onderhoud van de kantoren
  • Veiligheidsbewaking door G4S
  • Badgesysteem
  • Keuken en cafetaria
  • Gemeenschappelijke fitness
  • Parkeerplaatsen

Ons bedrijvencentrum staat klaar met een flexkantoor dat je kan huren nabij Gent, dat volledig op jouw noden en wensen is afgestemd.

 

Een vergaderruimte, virtueel kantoor of ruimte voor meetings huren

Naast een flex kantoorruimte of flexkantoor kan je bij ons ook een vergaderruimte of een professionele meetingruimte huren nabij Gent. Onze landscapekantoren zijn zo ingericht, zodat jij werknemers flexibel en strategisch kan inzetten. Onze vergaderruimtes zijn voorzien van al het technisch materiaal dat je nodig hebt voor een vlot verloop van je vergadering. Als je dat wenst voorzien we hier catering en een persoonlijk onthaal van jouw gasten. Met onze virtuele kantoren bieden we jou een maatschappelijke zetel aan, behandelen we alle post en voorzien we een berichtenservice met telefonische permanentie. Van permanente kantoorruimtes en flexkantoren tot vergaderruimtes en virtuele kantoren, bij ons in Lochristi, nabij Gent, voorzien we jouw bedrijf van een werkplek waar je niets tekortschiet.

 

Vraag een offerte aan voor de beste flexkantoren nabij Gent

Bij Idola creëren we de ideale omstandigheden voor jouw bedrijf om te groeien. We organiseren netwerkevenementen voor alle bedrijven in het gebouw, zijn zo flexibel mogelijk en ondersteunen jouw bedrijf op logistiek vlak. Het huren van een flexkantoor nabij Gent, doe je bij ons. Vraag nu jouw offerte aan of maak een afspraak om eens langs te komen.