Idola's Happy Pitch Hour

Na lange tijd stilstand, is het opnieuw tijd voor een nieuwe Happy Hour samen met alle Idola-bewoners. Met gratis spijs en drank kunnen we allemaal weer een beetje bijpraten en elkaar weer beter leren kennen. Het bedrijf, de mensen of het product; iedereen wil wel weten waar we mee bezig zijn.

Idola wil daarnaast ook geïnteresseerde (en toekomstige) klanten de mogelijkheid geven om te 'pitchen'. Zij krijgen indien gewenst 5 à 10 minuten de tijd om zichzelf, het bedrijf, het product of misschien zelfs een nieuw idee voor te stellen; zodat nadien daarover nog verder gepraat kan worden in een aangename losse omgeving. Wie weet ontstaat er een kruisbestuiving zoals dit zich al meermaals heeft voorgedaan binnen onze Idola-familie.

 

Idola biedt zo een ideaal platform om uzelf, uw bedrijf of product kenbaar te maken in de wereld van Idola; de plaats waar startups, jonge kmo's met hun ideeën de volledige ondersteuning krijgen om verder te groeien. De meningen van de klanten zijn meer dan welkom, en dat kan onze bedrijven alleen maar beter maken.

 

Tot dan.

Wanneer: 
17:00u 21 octobre 2021
Waar: 
Lochristi
Antwerpse Steenweg 19
9080 Lochristi